Acesta este un curs cu titlu gratuit. Acesta conține majoritatea conceptelor cuprinse în cursurile de HTML, CSS și Javascript, modul Începători, dar oferă doar o introducere pentru acestea. La cursurile respective se vor exersa pe o serie de probleme și proiecte, după ce vor fi explicate în detaliu.

Pentru scrierea codului poţi folosi Visual Studio Code (sau alte tool-uri cu care eşti confortabil). Vezi Lecţia 1 care te ajută să îl descarci şi să îl instalezi. Nu încerca să înţelegi toate conceptele în profunzime de la început! Scrie codul care este dat că exemplu (fără să îl copiezi), încearcă să rezolvi toate problemele date şi parcurge de cel puţin două ori fiecare concept.

La fiecare lecţie vei avea şi o serie de exerciţii. Majoritatea dintre acestea conţin şi soluţii. Este bine să încerci să rezolvi problema respectivă pentru cel puţin 30 de minute - 1 oră înainte de a apela la soluţie. De asemenea, nu încerca să reţii soluţiile pe de rost! Încearcă să le înţelegi, pentru că doar aşa vei reuşi să înveţi programare. Ţine cont şi de faptul că orice problemă poate avea mai multe soluţii. Dacă ai reuşit să o rezolvi în alt mod, atunci este ok.

Foloseşte forumurile de discuţii de pe fiecare pagină, dacă ai întrebări, comentarii sau vrei să adaugi ceva! Instructorii vor reveni cu răspunsuri şi vom completă paginile în funcţie de nelămuririle voastre. Mai mult, te va ajută şi pe ține dacă încerci să explici noţiunile respective colegilor.

Cuprins

You could leave a comment if you were logged in.